Takcentrum

Företaget bakom kompetensen

Takcentrum Sverige AB marknadsför produkter, tjänster och system som tätar, säkrar och skyddar byggnader och anläggningar mot regn, fukt, vind, snö och kyla. Genom samverkan med våra yrkesskickliga entreprenörer ser vi till att valet av tak och takmaterial blir rätt från första början.

Vi är totalleverantören med marknadens i särklass mest attraktiva takmaterial för att skapa täta och säkra yttertak. Kompletta och vattentäta helhetslösningar där högkvalitativa produkter backas med kompetens, förtroende, personlig service och fullständiga garantier är några av de byggstenar vilka vårt framgångskoncept bygger på.

Vi levererar helt enkelt kvalité oavsett om det är produkter eller tjänster och rådgivning.

Mer än bara takprodukter

Kompetens, förtroende och förståelse är grunden för vår framgångsrika historia. Individuell och personlig service med snabb och flexibel orderhantering är Takcentrums tradition som vi lever med varje dag.

För att säkerställa det som är värdefullt för dig levererar vi endast kvalitetsprodukter för tak och taktäckning. Tack vare senaste tillverkningstekniken och fullständig kvalitetskontroll av råvaror genom hela produktionsprocessen, erbjuder vi produkter med jämn kvalitet på en hög nivå hela vägen.

Erfarna yrkesmän uppskattar den långa livslängden och höga funktionaliteten som Takcentrums produkter står för.

På Takcentrum vill vi göra ditt dagliga arbete så lätt och framgångsrik som möjligt. Därför, förutom kvalitetsprodukter för takläggning, erbjuder vi också en individuell och personlig service för ett smidigt genomförande av era projekt i alla led.