PIR & Resitrix2018-12-18T16:10:30+01:00

PIR & RESITRIX

PIR & Resitrix Gröna takÖverlägsen kvalité och hållbarhet!

Kombinationen av PIR isolering och Resitrix är ett vinnande koncept som står för mångsidighet, användarvänlighet, trygghet och flexibilitet. Denna fantastiska kombination är den enklaste och mest praktiska lösningen på många komplicerade problem på taken.

Resitrix kommer i olika unika utförande och kvalitéer och kan kombineras med PIR isoleringsmaterial av olika modeller beroende på appliceringsmetod och underlag. Detta gör det möjligt att anpassa varje takläggning till underkonstruktion med rätt applikation och med de rätta förutsättningar för just det projektet.

Resitrix tätskiktssystem har med sina unika materialegenskaper och enkla installationsegenskaper under de senaste 35 åren bevisat vad tätskiktet går för. Tiotals miljoner kvadratmeter av Resitrix tätskiktssystem har under de senaste 35 åren installerats på olika longituder och latituder med olika klimat och utsatthet, i mer än 60 länder över hela världen. Resitrix fungerar utmärkt med de flesta isoleringsmaterial och fungerar perfekt med PIR isolering av olika modeller.

Resitrix CL, MB, SK, SK W och Resitrix SR är alla listade hos Svanen.

Till toppen